Компроматът от спалнята на Борисов и дронът на Радев (ВИДЕО)

0
7333

Премиерът Бойко Борисов вдигна Изпълнителната комисия на ГЕРБ на крака в централата на партията, видимо ядосан, за да обясни, че срещу него се разпространяват компромати с цел.

Поводът – разпространени днес снимки на премиера от спалнята в резиденция Бояна.

Преди дни пък в интернет изтече запис с негови доста резки думи относно политици и обстановката в страната, където се чува неговият глас.

„Политическите ни противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и със закупуването на самолетите F16 я прехвърлихме в друга. Станахме неугодни като извадихме България и я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита. Тогава се роди омразата към нас“, каза Борисов.

Той бе категоричен, че това са компромати и възмутено се върна на снимката от спалнята му: „Може ли да ме снимат в спалнята ми и после да трият снимката? С това показват, че е нагласено. Оставам на прокуратурата да си разследва кой е. Оставаше да има едно малко момче до мен и от тук да се хвърля направо. Снимали са ме как спя в Бояна. С публикуваната снимка се показва, че всичко това е нагласено още отпреди година. Да ме бяха снимали гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Да, случва ми се да спя по 4-5 часа и аз съм човек, сестра ми, внуците ми, децата ми ми пращат SMS-и – притеснени“.

Борисов продължи с другите обвинения към него: „Казах ви – нито една стотинка не съм взимал от Васил Божков. Те видяха, че не могат да ни бият на избори. Създадоха цели студия, за да снимат и всеки един мой приятел може да ви кажи дали ме е видял да пия. Негодници такива“.

Причините за тези компромати, според него не са идващите избори, а именно юли месец, в който страната върви очаквано към чакалнята на Еврозоната, което означава парична независимост. Банките вече не могат да фалират, влизаме в Банковия съюз.

„И това вече страшно ги притеснява и вече трябва да го предотвратят. Как – с компромати“, допълни Борисов.

Премиерът обаче замеси и президента – Заплахите идват от държавния глава, защото той бе уличен. За да не е само той в калта, дайте и мен да ме вкарат там“, заяви премиерът.

„Понеже моят дядо са го били комунистите, то вече ще съм много нащрек. На избори не могат да ни бият. Целта е да се разпилее ГЕРБ. Това целят: Румен Радев, БСП, Цветанов, ДСБ  и т.н.  БСП действат отзад и тихо“, заяви той.

Борисов стигна и по-далече, че президентът Радев си позволява да пуска дрон, за да го снима. „НСО ме информира, че от Китай са му подарали дрон и той си го кара и си гледа. Няма да ме принудят да живея в страх и да се гърча. Не съм се гърчил пред никой“, заяви премиерът.

http://