Уникално видео представя България в неразпознаваема красота и бизнес (ВИДЕО)

0
2271

Видео, което представя България в уникално добра светлина, събра хиляди лайкове и възхищения само два дни, след като бе пуснато.

То представлява реклама на страната ни като най-добрия избор за инвеститорите.

Invest Bulgaria – „Move to move you” („Премести се, за да се промениш“) е създаден по поръчка на Българската агенция за инвестиции като част от нова стратегия за позициониране на България като дестинация за бизнес.

Такъв клип досега при всички финансирани кампании на Министерство на туризма за привличане на туристи в България – не са виждани. 

Картините са красиви, кадрите вълнуващи, хората красиви, офисите и градовете  – подредени, интернетът – бърз, а планинските гледки – най-уникалните български.

Изтъква се 14-вековното културно наследство на България и третото ѝ място по културни забележителности в Европа.

Видеото е на режисьора Мартин Илиев, оператор е Александър Станишев, а музиката – на Калоян Димитров. Автори на кадрите с дрон са на Димитър Караниколов, Владислав Терзийски и Стефан Н. Щерев. Рекламната агенция, продуцирала поръчката, е „Априори“.

Най-новата реклама на България е част от голям проект, който трябва да промени маркетинговата стратегия на страната. Финансиран е със средства от Европейската програма за иновации и конкурентноспособност.