Доведеният син на Масларова поръчител на убийството на Марангозова

0
1024

Доведеният син на Емилия Масларова – Иво, е поръчителят на убийството на бизнесдамата Станка Марангозова. Това съобщи БНТ, позовавайки се на свои източници.

Поръчителят на убийството е избягал от България през март и към момента се издирва чрез Интерпол. Смята се, че това е доведеният син на бившия социален министър Емилия Масларова – Иво. Служителят на НСО е получил от Масларов аванс от 50 000 лева за мократа поръчка.

Според прокуратурата подполковникът от НСО е организирал цялото убийство, проучвал маршрутите, по които се движила Марангозова и купил мотора, с който физическият убиец е извършил разстрела.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че поръчителят на убийството е напуснал страната през март и се издирва с европейска заповед за арест и с червена бюлетина на Интерпол. Служителят на НСО е получил от Масларов аванс от 50 хил. лева за мократа поръчка.

Бившият социален министър Емилия Масларова категорично заяви пред БНТ, че Иво Масларов не е неин син.

„Аз имам син, който се казва Константин. Това е син на моя покоен съпруг от първия му брак. Никога не съм живяла с него, нито той с мен, никога не сме поддържали отношения, нямаме добри отношения. Даже и с баща си нямаше такива и дори не присъства на погребението му“, каза Масларова.

Тя добавя, че не е виждала повече от четири години Иво Масларов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име