Джип премина през плажа на Вромос, за да не си разбива колата по пътя (ВИДЕО)

0
2107

Очевидец е заснел видео на Вромос как джип минава през самия пясък на плажа и е написал в социалната мрежа: „Хубаво нещо извънредното положение, природата да си почине от нас. Уви, дивата селяния отново атакува плажовете“, е написала Петя Янакиева.

БНР обяснява какъв е случаят: Семейство от Пловдив след плаж на Вромос в разрез с всички нормативни разпоредби премина през плажната ивица. Въпреки че на плажа имаше семейства с деца, шофьорът не се подвуоми да пресече залива по пясък от Атия към Черноморец. Десет минути по-късно под смаяните погледи на плажуващите същият водач отново се върна по ивицата. Тогава бе спрян и на възмутените въпроси как си позволява да кара през плажа, той заяви: „Налагаше се“. В колата освен него се возеха жена му и детето му.

Причината за наглото нарушение е вероятно, че вътрешният път Атия – Черноморец е в лошо състояние и пловдивчанинът не е искал да си разбива возилото. Плажуващи коментираха, че „уважителната“  причина сигурно е да отиде до магазина в курорта. Преди това същият джип бе паркиран на метри от водата, докато собственикът и фамилията му събираха тен до колата.

Заради скандал на Перла миналото лято и серия подобни снимки в социалните мрежи, законът бе променен и забранено минаването и престоя на коли, ремаркета и полуремаркета през морските плажове с изключение на извършването на спасителни и аварийни дейности.

Хубаво нещо беше извънредното положение. Почина си природата малко от нас. Уви, дивата селяния отново атакува плажовете.

Публикувахте от Петя Янакиева в Събота, 9 май 2020 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име