Каракачанов: На никого не давам акъл, освен на дъщеря си

0
1673
Красимир Каракачанов

Вицепремиерът Красимир Каракачанов отговори на журналистически въпрос на думите на Иван гешев, че не иска акъл от никой, споменавайки и неговото име.

„Това е емоция, но е лош знак. Нужен е сериозен разговор, стискане на ръце и формулиране на общи задачи пред всички институции, защото другият вариант е разделение и противопоставяне, което е факт в обществото вече 30 години“, коментира Каракачанов.

Той бе категоричен, че акъл не е давал на никого, а като министър на отбраната издава заповеди в Министерството на отбраната на своите подчинени.

„Акъл и съвети мога да дам на дъщеря ми, ако ми ги поиска“, каза още той.

Той посочи, че приветства действията на главния прокурор по отношение на битовата престъпност и изрази надежда това да бъде постоянна политика до края на мандата на главния прокурор.

Министърът на отбраната прие почетния караул на НВУ „Васил Левски“ и почете 147-ата годишнина от гибелта на Левски с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Апостола.

По-късно той изнесе лекция, свързана с ролята на Левски в българската история пред курсантите и възпитаниците на висшето училище.

„От нашите задружни сили зависи дали България ще бъде равна на другите европейски народи. Ако всички четат Левски, и политиката ни ще бъде в час“, каза министърът на отбраната.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име