„Арестът на Нено Димов е поръчка, извършена от милиционерите от Симеоново“

0
1252

Поръчка, а не право и върховенство на закона – това вижда Татяна Дончева, лидер на Движение 21 в ареста на министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Пред бТВ тя коментира, че действията на новия прокурор Иван Гешев са „на милиционери, обучени в школата в Симеоново, където всичко е екшън и поръчка“.

Целта, по думите й, е да се всее страх в народа, във всички, които гледат и да си кажат „щом арестуват така министър, какво остава за мен“.

Дончева коментира и коментара на вицепремиера Красимир Каракачанов, от чиято квота бе избран министър Нено Димов: „Когато си се хванал с тези хора да правиш политика и си подкрепял всякакви простотии против закона и справедливостта, недей да мислиш, че съдбата ще те избегне“.

„Българинът харесва мутрите и манекенките, иска да прилича на тях, не иска да е честен и подчиняващ се на закона и на правилата. Бяхме научени в началото на демокрацията, че може да се стане богат за една нощ извън работа и мислене“ – затова се избира Бойко Борисов за премиер за трети мандат, смята Татяна Дончева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име