Волен Сидеров: България е колония, всичко се управлява от 1-2 посолства

0
1366

„АТАКА гласува против повишаването на партийните субсидии на 8 лв. за глас. НФСБ и ВМРО изнудиха премиера Борисов и ГЕРБ за партийна изгода, вместо за 300 лв. минимална пенсия. Oт години ATAKA e за 0 лв. за партиите.“, заяви Волен Сидеров пред БНТ.

Хората още ме питат къде e 300 лв. минимална пенсия. Аз държа на това, но тези, които управляват, не искат да стане. Аз не мога да изнудя ГЕРБ, както го направиха Симеонов и Каракачанов. Те казаха, че няма да гласуват бюджета, ако не се вдигне субсидията за партиите им. Те са 21 депутати, а АТАКА – 6. НФСБ и ВМРО можеха да ги изнудят за пенсиите. Те изгубиха доверието на хората. Народът разбра, че тези, които сега неправомерно се наричат Обединени патриоти, водят антинародна и лобистка политика, каза още Сидеров.

Лидерът на АТАКА е категоричен, че данъка за колите в София не трябва да се вдига, а АЕЦ „Белене“ е могла отдавна да бъде построена.

„Но ние не сме суверенна държава. Всичко се управлява от 1-2 посолства. Ние сме колония“, каза Сидеров.

УЧАСТИЕ В БНТ – 11.12.2019г.

АТАКА гласува против повишаването на партийните субсидии на 8 лв. за глас. НФСБ и ВМРО изнудиха премиера Борисов и ГЕРБ за партийна изгода, вместо за 300 лв. минимална пенсия. Oт години ATAKA e за 0 лв. за партиите. Хората още ме питат къде e 300 лв. минимална пенсия. Аз държа на това, но тези, които управляват, не искат да стане. Аз не мога да изнудя ГЕРБ, както го направиха Симеонов и Каракачанов. Те казаха, че няма да гласуват бюджета, ако не се вдигне субсидията за партиите им. Те са 21 депутати, а АТАКА – 6. НФСБ и ВМРО можеха да ги изнудят за пенсиите. Те изгубиха доверието на хората. Народът разбра, че тези, които сега неправомерно се наричат Обединени патриоти, водят антинародна и лобистка политика.Единия лидер го направиха зам.-шеф на НС, другият продава парцели по Черноморието. Ние не обещавахме такива неща. Аз не съм част от управлението. В момента не съм никакъв коалиционен партньор. Аз съм извън управлението и това стана след съмнително съдружие между ГЕРБ, НФСБ и ВМРО. Те решиха, че АТАКА не трябва да бъде повече в управлението. Направиха го неправомерно. Беше и под външен натиск, тъй като позицията ми е твърда, че не трябваше да се купуват американски самолети за 2 млрд., които още са на чертеж и съм против ползването на безплатни бази у нас от американците.Против съм вдигането на данъка за колите в София, това няма да доведе до по-чист въздух. 500 хиляди софиянци ще бъдат наказани с по-висок данък. Хората няма да спрат да карат колите си. Те искат нови, но нямат възможност.Относно темата за АЕЦ „Белене” искам да напомня, че не само АТАКА беше за построяването му, но и с референдум хората казаха „Да” на проекта. Той обаче беше спрян под външен натиск. Същото се случи и с „Южен поток”, когато трима американски сенатори дойдоха и спряха газопровода. Досега можеше да построим АЕЦ „Белене”. Но ние не сме суверенна държава. Всичко се управлява от 1-2 посолства. Ние сме колония.

Публикувахте от Volen Siderov в Сряда, 11 декември 2019 г.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име