Депутатът Петър Петров пита журналистка с какво бельо е

0
2237

Депутатът от НФСБ Петър Петров предизвика скандал в парламента, след като попита журналистка от телевизията на Волен Сидеров тв Алфа „с какво бельо е“

От Атака са възмутени и дори обвързаха случая с насилие над жени и Истанбулската конвенция.

Случаят е следният – репортерката Радослава Маринова работи по време на приемането на бюджета вчера и иска интервю от депутатите Петър Петров и Борис Ячев, които са седнали на два фотоьойла в парламента по повод на това защо не са подкрепили предложението за 300 лв. пенсия, което е и предизоборното им обещание.

Те не искат да отговарят, но вместо да го кажат и да приключат интервюто си, Петър Петров пита журналистката – „А вие с какво бельо излязохте сутринта“ .

Журналистката се възмущава, казва, че няма право да й задава такъв въпрос и го пита „дали се бъзика“. Депутатът се ядосва още повече и повтаря въпроса си.

Депутатът Петър Петров от квотата на НФСБ не предизвиква скандал за първи път с острите си реплики.

Миналата година той се изказа по време на протестите на майките на деца с увреждания, че децата им са болни и трябва да бъдат отглеждани в домове. 

Днес скандалното видео депутатът от Атака Десислав Чуколов коментира така:

„Ако това беше се случило в САЩ или Франция – да си позволи народен представител да каже такова нещо на журналист, ще гръмне като бомба, но тук Петров си беше позволил да каже, че децата трябва да се изпращат в специализирани домове. Народният представител е представител на българския народ, това ли представлява бг народ. Това е Народно събрание – има норми, които трябва да се спазват“, каза Чуколов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име