Джамбазки за английските фенове: Пияна банда, която се държи безобразно

0
952
Ангел Джамбазки

Расизмът е глупав начин на отделни единици да запълват живота си. Но генерален проблем за мен няма. Английските запалянковци се биха помежду си. Видях какво правят по „Витошка“, полицията трябваше да е по-твърда с тях. Бяха пияна банда, която се държи безобразно. Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria on air евродепутатът, зам.- председател на ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

Коментарът бе по повод снощния мач на Българския национален отбор по футбол срещу отбора на Англия, на който имаше провокации и расистки подмятания от страна на част от присъстващите на стадиона.

„Наркодилъри запълниха стадионите, вече нормални хора с деца не ходят на мачове. На стадионите виждаме криви мутри, които продават наркотици. Те провокират, а те не са запалянковци, а провокатори. Същите хора развалят протестите“, каза още той.

„Ердоган е диктатор и застрашава мира в целия регион. ЕС дълго се правиха, че не виждат какво прави турската страна. В Европа бяха тежко лицемерни. Накрая една голяма немска фирма премести европейско производство в Турция. С публични пари те изнасят компанията в Турция. Турция, която избива невинни хора, бият журналисти и замърсяват околната страна“, допълни Джамбазки.

„Република Македония е братска. Една малка групичка политици в Македония говорят с нас едно, с Брюксел друго. С ясно условия ще подкрепим македонската страна за членство в ЕС. Македония опита да подлъже гражданите си, че преговорите за членство е членство в ЕС“, коментира още зам.-председателят на ВМРО.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име