Футболна България ликува – Боби си отива!

0
1941
Боби Михайлов

След 14 години начело на БФС – президентът на футболната централа Борислав Михайлов подаде оставка. Тя бе поискана от премиера Бойко Борисов заради расисткия скандал, последвалите реакции на британските политици и медии, както и заради цялостното състояние на футбола у нас.

Днес краят на ерата Михайлов е основна тема и в социалните мрежи. Почти цялата фенска общественост ликува, тъй като не е тайна, че Михайлов бе сред най-омразните за привържениците фигури през последните години. Нямаше стадион, на който да не се скандира „Боби, вън!“

В кампанията за последните избори за шеф на БФС неговата кандидатура бе издигната от „Левски“. Тогава от синята агитка се обявиха против, тъй като никой не ги е питал и те също настояваха за промяна на модела, по който се управлява българският футбол.

Откакто Михайлов е шеф на БФС 14 години, футболът ни затъва все повече и повече. Националният ни тим постига срамни резултати, съдийството е под всякаква критика, а интересът към първенството става все по-слаб. Вчера пък Англия ни направи на салата, биейки ни с 6:0 насред София.

„Оставката на Боби е една надежда. Надежда, че ни чака нещо по-добро“, пишат феновете в социалните мрежи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име