Сидеров отстранява Вълци, Чакали и връща в общината парите на София (ВИДЕО)

0
2204

Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров представи програмата си за управление, ако бъде избран за кмет на София, както и лицата, които ще участват в изборите за кметове и общински съветници на 27 октомври.

„В листата има все млади хора, които ни дават енергия и ни дават сили да просвещаваме хората, хора от бизнеса“, обясни Сидеров.

Основна цел в неговата програма е смяна на модела на управление на столицата, както и това, че „София трябва да се управлява от мъж най-сетне“.

А това, по думите на лидера на Атака и кандидат за кмет на София, е да има представители на бизнеса в Столичния общински съвет, създаване на общинска полиция, урегулиране на дейността на „паяците“, прекратяване на концесията със „Софийска вода“, безплатни карти за ученици, субсидиране на парното за улесняване на многодетни семейства.

Сидеров обясни, че в смяната на модела вижда приключването с концесиите и всички форми на приватизация на услугите, които водят до поскъпване и щети за софиянци и връщането на тези дейности в общински фирми.

А това може да стане чрез ревизия на бюджета и пренасочване към кварталите.

Волен Сидеров даде пример с поръчките за почистването на София, което тази година струва 205 млн.лв.

„Една година се ремонтира Графа, което може да стане за два месеца – парите трябва да се насочват в кварталите, където няма канализация и да се спре храненето на големите фирми с пари. Не е нужно да създаваме повече Вълци, Чакали и прочие, които да вземат 205 млн.лв.“, каза той.

„Дори да не стана кмет, присъствието на Атака в общинския съвет ще бъде фактор и ще може да определя, да влияе на общинската политика в София“, заключи Сидеров.

http://

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име