Стефан Данаилов отива в санаториум в Хисаря

0
926
Стефан Данаилов
Актьорът Стефан Данаилов ще продължи да се възстановява в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).Това е необходимо след като той падна и бе приет за операция и лечение в болница „Бургасмед”, а операцията на тазобедрената става бе извършена от екипа на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов.

След допълнителни изследвания в столичната болница, направени през септември, на Стефан Данаилов е назначена рехабилитация, която ще бъде проведена във военния санаториум в Хисаря.

Екипите на ВМА, МБАЛ „Бургасмед” и УМБАЛ „Софиямед“ са в контакт още от първоначалната хоспитализация на пациента. Именно становищата на специалисти от трите болници мотивираха лечението му до момента и предстоящата рехабилитация в Хисаря – град с над 2500-годишна история, който носи отпечатъка на няколко древни култури.

Военният санаториум „Калероя” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „сърцето” на просторен парк, а благоприятният климат, в съчетание с богатството на 22 минерални извора и съвременната апаратура за физиотерапия и рехабилитация, създават перфектни условия за пълноценно лечение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име