Партията на Марешки обяви кандидата си за кмет на София. Ето с кого ще бори Фандъкова и Манолова

0
2987
Веселин Марешки с кандидата на "Воля" за кмет на София Пламен Христов. Снимка: korektno.bg

Инженер Пламен Христов е кандидатът на “Воля” за кмет на София, предаде репортер на „Коректно БГ“.

Всички се страхуват от нашия кандидат – така започна пресконференцията лидерът на партията Веселин Марешки.

„Близо 10 години на кметското място в София е Фандъкова. Мая Манолова, така нареченото острие на БСП, а не на българския народ, сега се опитва да скъса опашката си, говорейки че не търси никаква подкрепа. А всъщност тайно се договарят. Не знам как ги правят тези номера, но явно си мислят, че българския народ продължава да е дебилен, както го определят депутати от БСП. Ние понеже не сме от дебилната част, смятаме, че хората не заслужават стар бардак с нови артисти“, каза Марешки.

Според него на голяма част от медиите е забранено да присъстват на днешната пресконференция.

Кой от задкулисието каза, че Фандъкова и Манолова са единствените кандидати с шансове в София, попита лидерът на „Воля“. И добави, че с инженер Пламен Христов даваме възможност на хората, които искат промяна в София, да имат своя кандидат.

„Благодаря на господин Марешки, на структурата в София за гласуваното доверие и за възможността аз да бъда лицето на Воля на изборите в столицата.“, каза Христов. И заяви, че тези избори за него не са предизвикателство, а дълг, провокиран от гнева му, когато се разхожда из София.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име