Паргов: Партийните пристрастия не интересуват софиянци. Време е за равносметка

0
2036
Калоян Паргов

„В политиката е по-важно понякога не какво си направил или казал, а с какво усещане си оставил хората. Дано в този мандат, използвам позитивна насоченост, без значение кой в каква позиция е, да сме успели малко от малко и да оставим хората с добро усещане за София. Няма битка за София, има битка за решения и политики. Нека езикът на омразата не е водещ в това, което ни предстои“.

Това каза председателят на Градския съвет на БСП-София Калоян Паргов по време на тържествената сесия на Столичния общински съвет по случай честването на Деня на София.

Той пожела на всички софиянци да са живи и здрави.

„И нека колегите, с които скоро ще се впуснем в предизборна кампания, да работим в името на столицата – партийните пристрастия не интересуват софиянци“, каза още Паргов.

Председателят на Градския съвет на БСП отбеляза, че днес е време за равносметка, но той няма да я прави, а ще остави преценката за свършената работа на столичани.

„Днешният празник и днешният ден е повод и за равносметка – дали назад 5-10 години, или 50 и повече. Хубава е нашата столица – расте но не старее. Няма да правя равносметка на мандата, защото тази равносметка ще я направят след близо месец гражданите на София – те ще кажат в какво сме успели и в какво не. Хората искат решения на проблемите“, добави в заключение той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име