ВМРО се регистрира за изборите. Готви изненади

0
1183

ВМРО готви изненадваща кандидатура за кмет на София. Това стана ясно от думите на евродепутата Ангел Джамбазки, след като партията се регистрира за местните избори.

„За София ще имаме кандидат за кмет и за общински съветници, но ще ги обявим другата седмица. Резултатът няма да бъде такъв, какъвто е предначертан, между двете дами“, подчерта Джамбазки.

Стана ясно още, че на места ВМРО работи с НФСБ. „В 30% от общините ВМРО и НФСБ ще се явяат заедно, особено в смесените райони“, допълни Юлиан Ангелов.

„Един от акцентите в кампанията ни в София ще бъде недопускането на общински съветници от етническите партии“, закани се Джамбазки.

„В голяма част от областните центрове имаме издигнати самостоятелни кандидати – Варна, Силистра, Добрич, Разград, Русе, Велико Търново, Враца, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и т.н. Ако всичко е добре и си свършим работата в Пловдив ще имаме кмет в лицето на г-н Атанасов, заедно с нашите съратници. Благоевград и Сандански са изключително важни за нас, където кандидати са народни представители и хора, които са се доказали в своята работа. Няма нито външни, нито случайни хора, всички са дейци на ВМРО“. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име