Депутатка от партията на Марешки се омъжи, топ звезди пяха на сватбата й

0
823
Депутатката от "Воля" Елена Аксиева със съпруга си Атанас Пешев

Депутатката от ПП ВОЛЯ Елена Аксиева се омъжи за дългогдишния си любим Атанас Пешев. Двамата станаха семейство на приказна церемония в града под тепетата. Техни кумове бяха бившата народна представителка от града Нина Миткова и съпругът й Максим, а дечицата на новото семейство – 4-годишният Стефан и 2-годишната Теа бяха шафери на мама и тати.

За празника хубавата депутатка от ВОЛЯ смени три тоалета, дело на асеновградския дизайнер Стоян Радичев. На църковната церемония Елена беше в рокля тип принцеса, а на гражданския ритуал в градината на хотел „Империал“ изуми гостите като се появи с шикозна черна рокля. За партито след това усмихнатата булка бе с елегантна рокля по тялото й.

Парламентарната група на ВОЛЯ също пожела на младоженците да са здрави и все така влюбени. „Да са щастливи дълги години напред, да се радват и на внуци! Какво по-хубаво начало на сезона- сред колеги и приятели по такъв повод! Още повече, че младоженците са от тези българи, решили да останат в родината, и двамата работят здраво, отглеждат с любов децата си тук. Това ми е мечтата- да има щастливи семейства, повече деца, младежите да избират България пред чужбина!“, каза лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Орлин Горанов, Руслан Мъйнов и Глория се погрижиха за танцувалното настроение на младото семейство и гостите им.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име