Семейство се оплака: Платихме 3500 лв. за кухня. После човекът изчезна, измамиха ни!

0
1267

3500 лева за несъществуваща кухня. Толкова платило семейство от Ямбол на майстор на мебели. След като дали капарото, майсторът изчезнал, информира Нова телевизия.

Пострадалите са в шок, защото в очакване на новото, изхвърлили старото оборудване. Заради ситуацията, в която се намират, не желаят да показват лицата си.

„Той дойде, измери, даде ни добра оферта. Всичко беше точно. Ние му дадохме 2 хиляди лева капаро, след което той ни беше обещал, че до 10 август ще ни бъде монтирана кухнята”, сподели пред Нова една от жертвите на пишман майстора.

Пет дни преди крайния срок, майсторът на кухни от Бургас посещава семейството отново. „Поиска още 1500 лева, защото трябваше да се платят някакви електроуреди и някакво принт стъкло. След това той спря да ни вдига. В моментите, в които ни вдигаше, ни убеждаваше, че има много монтажи, които има да направи на хора, които са в чужбина. Всяка събота, всяка сряда казва „идвам, идвам, идвам“, но така и не дойде. С мъжа ми погледнахме профила му и тогава видяхме, че много хора са на нашето място от години. Има хора, които са с половин кухни, хора, които имат проблем с кухните и той не ги е направил. Има и хора, при които той изобщо не е отишъл. Хора, които са запалени с по 4-5 хиляди лева.”, разказва ощетената жена от Ямбол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име