Разследващите установиха самоличността на разчленените мъж и жена в Негован

0
1620

Ясно е кои са жертвите от Негован! Разследващите са установили самоличността на убитите мъж и жена, чиито тела бяха намерени изхвърлени в язовира, съобщава Нова телевизия.

По непотвърдена информация е установена и самоличността на извършителите на тежкото престъпление. Близки на семейството са споделили пред „Хоризонт“, че са задържани двама заподозрени. И двамата са мъже. В момента с тях текат разпити.

Убитите са семейство, което е живяло на столичния булевард „Витоша“. Както по-рано стана ясно мъжът е 75-годишният бивш треньор по борба Йордан Атанасов, който дълги години е живял и работил в чужбина. Според Нова телевизия жената се казва Марияна, на 70 г., бивша учителка.

Дъщеря им вчера е пристигнала в България, като е казала на нейна приятелка, че родителите й ги няма от около 40 дни. Приятелката сподели пред bTV, че снимките на дрехите, разпространени от полицията, са я насочили че това може би е Данчо, както тя нарече треньорът по борба. Той се носел в същия спортен стил. Освен това тя на няколко пъти подчерта, че имала и предчувствие. Приятелката уточни още, че за последно преди около 40 убитите са били на опело.

Съседи разказаха, че Йордан разхождал кучето си всеки ден. Но от повече от месец не го били виждали. Хората от блока не се усъмнили, защото не забелязали връзка между случая в Негован и липсата на съседа им.

МВР провежда от вчера операция по изясняване и събиране на доказателства по случая в апартамент на столичния бул „Витоша“, където се предполага, че на семейни начала са живели убитите с огнестрелно оръжие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име