Борисов лайв на „Хемус“: Аз ги строя магистралите, няма и да ги пазя (ВИДЕО)

0
1040

Премиерът Бойко Борисов днес е лайв отново. Първо посети завод за стъкло в Търговище, после строежа на магистрала Хемус.

„Посетих строителните дейности по изграждането на автомагистрала „Хемус“ в участъка между пътните възли „Белокопитово“ и „Буховци“. Участъкът е 16,32 км и трябва да е готов през 2021 г. Държавата ни е красива и е трудно строителството. В изходната част на трасето има два обекта с важни археологически разкопки, по които работят учени от Националния археологически институт с музей при БАН и проучват фрагменти от 5000 години преди новата ера. Археолозите поискаха удължение на срока за проучване на терена с два месеца и това ще бъде уважено“, написа премиерът.

А какво каза наживо, разглеждайки строежа:

„Гледай какво чудо! И това ще бъде 200 метра мост’, каза премиерът на строящия се мост – „Действайте с всичка сила“.

„Като остане готово, всички викат, че е лесно. Това, ако е било лесно, да го бяха направили комунистите“, не пропусна опозицията той.

И благодари на археолозите – „Хем строим, хем разкриваме красотите, хем има работни места. Плащаме редовно и се движим в срок.

Много бързо ще бъдат отстранени щетите след пожара на Струма, а тези, които са го разрушили, ще си понесат своята отговорност. Аз ги строя (б.а.магистралите), няма да ходя да ги пазя после“, каза Борисов, който се ядоса на пожара, който засегна магистрала „Струма“.

http://

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име