Новата етична комисия в ГЕРБ се захваща с членове на партията в Сандански и Банско

0
442
Цвета Караянчева

В ГЕРБ са постъпили сигнали срещу членове на партията в Сандански и Банско, заяви председателят на парламента Цвета Караянчева по Нова телевизия и обясни как ще се процедира оттук нататък с подобни случаи.

„Етичната комисия ще разглежда всеки скандал като отива на място. По един колега от Изпълнителната комисия ще участва в проверката, за да може да се разгледа сигналът, защото понякога сигналите не са верни и може някой на личностна основа да реши да оклевети свой колега”, каза Караянчева.

По повод на слуховете, че Цветан Цветанов е свързан с фирмата „Еврохолд”, която има намерение да купува ЧЕЗ, Караянчева заяви: „Етичната комисия на ГЕРБ, която предстои да се сформира, ще се сезира за всеки сигнал, за да може наистина да се преценяват нещата и като виждаме опонентите колко агресивно работят и какъв черен пиар правят, трябва наистина да се оглеждат нещата, за да не се дават невинни жертви“.

Тя констатира, че драмите, които се очакваха да се случат на Конгреса на ГЕРБ, не се получиха. Цветан Цветанов остава редови член на партията. Той има това право като всеки един български гражданин, който споделя принципите на ГЕРБ, уточни шефката на парламента.

Караянчева благодари на премиера Борисов за доверието, което й гласува, предлагайки я за част от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„За мен е много важно тази номинация и участието ми в Изпълнителната комисия, защото това е признание не само към мен, но и към моите колеги от област Кърджали, защото аз освен председател на НС и сега член на Изпълнителната комисия, съм и областен координатор и това е признание към избирателния регион, но и отношение към смесените региони, защото в момента и г-н Тодоров, който влиза в Изпълнителна комисия, също е в такъв регион”, заяви Караянчева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име