Вижте какво се случва в училище и как се отнасят учениците в час (ВИДЕО)

1
1295

Клип, сниман вчера в българско училище, развълнува социалната мрежа.

В клипа се вижда как ученик е застанал до учителката и освен, че й държи тон, удря по бюрото й с показалката, а после удря телефона й и взема дневника.

Докато си тръгва с него, се вижда, че в класната стая няма никакво уважение към учителката и има деца, които са прави и гледат случващото се със смях. Има и момиче, което не се интересува изобщо от случващото се, а си пише по телефона и дори надува балон с дъвка.

Че такива случаи в училищата има и че учителките са безсилни да овладеят дисциплината се говори постоянно, но към това все още не се прилагат адекватни мерки.

Къде се случва това все още не се знае. Очакваме отговор от Министерство на образованието и науката. От там казаха за „Коректно.БГ“, че видеото не е фалшиво и проучват къде се случва, а щом разберат, ще реагират мигновено.

Публикувам това видео тук, защото има по голяма аудитория и може да достигне до повече хора..Искам да предизвикам дебат във всички направления.Възпитание, отношение към учители, наказания за подобно поведение и т.н.

Публикувахте от Владимир Павлов в Четвъртък, 27 юни 2019 г.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име