Пулев за наказанието: Имаше рев от страна на Джени Суши, аз й се извиних

0
412

Атлетическата комисия на щата Калифорния наложи наказание на българския боксьор Кубрат Пулев заради това, че целуна репортерката Джени Суши.

А то е лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември или иначе казано – 6 месеца от датата на целувката и глоба 2 500 щатски долара.

Той има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства.

На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред комисията и да представи доказателства за приключването на наложения вече курс. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде редуцирано. Ако Пулев по някакъв начин не изпълни указаните му действия, наказанието автоматично придобива 12-месечен характер и бива придружено от допълнителни глоба от 2500 долара.

Друго изискване, с което българинът трябва да се съобрази, е, че когато Пулев кандидатства за възстановяване на боксовия си лиценз, той трябва да го стори задължително пред Атлетическата комисия на Калифорния, преди да търси лиценз пред която и да е друга щатска комисия. При каквото и да е било бъдещо провинение от подобен характер, Пулев ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в пределите на щата Калифорния. В САЩ обаче съществува практиката независимите една от друга комисии да уважават решенията на останалите, които членуват в Асоциацията на боксовите комисии. Наказанието беше наложено с пълно единодушие при гласуването сред 7-членната комисия.

Пулев обясни пред бТВ как е минало заседанието на комисията.

„Имаше плач, рев от страна на Дежни Суши. Не сме очаквали друго. За мен на нея ѝ беше приятно след мача. За мен няма проблем и казах, че се извинявам. Не беше редно това, което направих. Реагирах емоционално, но все пак не съм убил човек. Аз нямам никави лоши чувства. Запознах се с нейната адвокатка, макар че не ми беше приятно. Тя забрани на Суши да говори и каза много неща, които не бяха истина. Към момента двете не са предявявали някакви искове. Много хора ме съветват аз да предявя иск. Не мисля, че ще се стигне до някакви съдебни дела, защото те са интелигентни хора и им е ясно, че Суши ще си остане с лайковете и кратката известност.

Тя говореше неща, които според мен не бяха така, бяха написани на листече и ги рецитираше, а по основните теми адвокатката ѝ забраняваше да отговаря”, обясни Пулев.

Адвокатката и Суши също коментираха пред репортер на Нова телевизия.

„Кубрат Пулев заяви на изслушването, че заради удар по главата е целунал клиентката ми. Това значи ли, че всеки път когато някой бъде удрян по време на мач трябва да целува репортери“, каза Глория Олред. „Това е сексуален тормоз“, категорична бе тя.

„Освен целувката ме хвана за задните части и се засмя“, допълни Джени Суши след изслушването.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име