Доган с изненадващо обръщение: Поиска прошка от своите, допуска парламентарни избори

0
710
Ахмед Доган

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган излезе със съобщение за предстоящите евроизбори.

„Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност. От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето.

Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!

Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим.

Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят! Бъдете благословени!“, се посочва в обръщението на Ахмед Доган.

Обръщението на Доган е изненадващо, явно в редиците на ДПС има брожения заради избора на млади личности в евролистата на партията за сметка, на което се пренебрегват стари и утвърдени лица.

На второ място акцент в обръщението на Ахмед Доган е, че тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Така на практика почетният председател на ДПС обврързва евроизборите с местните избори есента, но и допуска, че парламентарните избори не са далеч.