Елена Йончева на митинга на БСП: Левицата ще победи, защото всеки авторитарен режим си отива (видео)

0
1717

Членове и симпатизанти на БСП от цялата страна са се събрали пред Министерския съвет, където левицата провежда традиционния си митинг по случай 1 май – Деня на труда.

Съвсем очаквано силни речи произнесоха лидерката Корнелия Нинова и водачът на червената листа Елена Йончева. И двете говореха за корупцията при управлението на ГЕРБ и изтъкнаха, че БСП е единствената алтернатива за сегашната власт.

„11 милиарда евро от парите на българите потъват всяка година. С тези 11 милиарда евро може да се възроди българската икономика, да имаме промишленост, българите да не бъдат белите роби на Европа. Всеки втори между 20 и 39 години напуска страната, поради липсата на справедливост. Ние не само показваме грабежа на тази банда (ГЕРБ), но и предлагаме алтернатива. Имаме своя социално-икономическа програма. Ние ще съживим българското село, което днес прилича все едно сме в състояние на война. Защо това е така въпреки помощите от Европа? ГЕРБ действа така и с българското образование и здравеопазване. Левицата ще победи на тези избори, защото всеки авторитарен режим си отива“, заяви Елена Йончева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име