Мъж почина пред болницата, от която бе изписан. Без да му помогнат

2
10710

Мъж разказа в социалната мрежа ужасяващ случай, на който е станал свидетел днес.

Пламен Стойков отива да помогне на приятел за изписването на вуйчо му. Човекът умира пред очите им 2 часа, след като е изписан. Пред самата болница.

Историите вече са нечовешки. Свършват клиничните пътеки и изписват хората, без да са сигурни в здравословното им състояние. Който оцелее, оцелее.

Вижте цялата история:

„Днес 24.04.19 в София отидох да помогна на приятел да вземе вуйчо си от 5-та градска изписан здрав … Болният в момента, в който излезе пред болницата, рухна на земята и почна да стене. 30 мин съм се молил някой да излезе да го види, защото видимо не е добре. След това се обадих на 112, които дойдоха след още 30 мин, като лицето от 112 ме пита за адреса на 5-та градска в София ( представете си го ). Забелязах, че виталния статус на човека бързо спада, отново никаква помощ от болницата, която го е изписала здрав.

Линейката дойде и се оказа, че има вода в белия дроб. ПОЧИНА 2 мин по-късно на улицата като куче пред болницата.

Междувременно една жена излезе от болницата, докато още човека беше жив и каза, че се преструвал и нищо му нямало, друга излезе да го разпитва за социалния му статус и дали е осигурен, никой не му помогна. Моля да се даде гласност и да се сезира който трябва за това безхаберие.“

Мъжът е приложил и снимки, които не публикуваме, тъй като са брутални.

2 КОМЕНТАРИ

  1. прост и мързелив народ ! и мърляв …жалко за България ! махайте се веднага от тая кочина !

  2. Със сигурност когато някой осъди болницата за немарливост и безхаберие, нещата ще започнат да се променят. Аз съм и живяла подобна ситуация, но с повече натиск отвориха втора клинична пътека…. Мизерни и болници лекари безхаберни и отвратителна здравна система.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар
Моля, въведете Вашето име